Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  Parkvárosi Könyvtár
Elérhetőségek
Nyitva tartás
RÉSZLEGEINK
Felnőttkönyvtár Gyermekkönyvtár Zenei Könyvtár Jószomszédság Könyvtára Parkvárosi Könyvtár

A járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. november 11-től könyvtárunk MINDEN RÉSZLEGE BEZÁR.
 
A Felnőtt- ill. Gyermekkönyvtár állományából, az olvasók kérésére max. 10 db-os könyvcsomagot készítünk össze, előzetes kérés alapján. Egy olvasónál max. 15 db könyv lehet! Parkvárosi és Jószomszédság könyvtárban, érvényes tagságival rendelkező olvasók is kérhetnek könyvösszekészítést a központi könyvtárból.
Ezt a szolgáltatást a beiratkozott felhasználóink térítésmentesen vehetik igénybe. (Új tagsági váltására nincs mód.)
 
A kívánságlistát elsősorban emailben ill. telefonon várjuk.
 
Kollégáink a megadott elérhetőségre visszajelzést küldenek, amikor a könyvcsomag elkészült. A leadott rendeléseket 2-3 munkanapon belül teljesítjük.
 
A dokumentumcsomag értesítés után, átvehető a kollégákkal megbeszélt időpontban (hétfő, kedd, csütörtök 10:00 óra és 15:30 között) a központi könyvtár épületeiben.
 
A kialakult helyzetre való tekintettel a kölcsönzött dokumentumokat átmenetileg nem áll módunkban visszavenni.
 
November 12-től visszavonásig késedelmi díjat nem számolunk fel.
 
Minden információt a változásról a könyvtárunk honlapján és más közösségi oldalakon közlünk. Reméljük, mihamarabb találkozhatunk személyesen is!
 
Parkvárosnak nevezzük napjainkban a valamikori Ilka-major területén, az M7-es két oldalán elterülő városrészt. E dinamikusan fejlődő területet szeretnénk naprakész információkkal, könyvtári dokumentumokkal, különböző könyvtári szolgáltatásokkal ellátni. Éppen ezért könyvtárunk fiókkönyvtárat működtet a Parkvárosi Közösségi Házon belül. A mintegy 7-8000 könyvvel rendelkező egységünkben szeretettel várjuk a különböző korosztályú olvasókat. Számítógép-parkunk bővülésének köszönhetően ingyenes Internet-hozzáférési lehetőséget biztosítunk e terület gyermek-, ifjú és felnőtt lakosságának. A számítógép által lehetővé vált a könyvtári szolgáltatás gyorsabb, és szélesebb körű biztosítása: elérhető a teljes könyvtári katalógusunk, valamennyi dokumentum típust beleértve. Számítunk a közelben lévő óvodák és iskolák látogatásaira könyvtár-bemutató foglalkozások, könyvtár használati órák és kézműves foglalkozások keretében. Várjuk jelentkezéseiket, telefonon vagy személyes megbeszélés alapján!
 
Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Parkvárosi Könyvtár
Érd, Gépész utca 14.
23/746118
- Írjon nekünk emailt! -

NYITVATARTÁS
hétfő:10-18 óra
kedd:10-18 óra
szerda:ZÁRVA
csütörtök:9-17 óra
péntek:ZÁRVA
páratlan szombat:8-12 óra
páros szombat:ZÁRVA
vasárnap:ZÁRVA
ebédszünet:12:00-12:20