Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  Felnőttkönyvtár
Elérhetőségek
Nyitva tartás
Ki kicsoda Érden? - 2023

A 2015-ben aktualizált, elektronikus változatot most ismét aktualizáljuk, bővítjük. Ehhez kérjük a segítségét, hogy a mellékelt kérdőív kitöltésével járuljon hozzá adatbázisunk bővítéséhez és pontosításához.
 
Folyamatosan fogadjuk azoknak a jelentkezését, akik a felsorolt feltételek bármelyikének megfelelnek és hozzájárulnak, hogy szerepeltessük személyi adattárunkban.
 
Az Ön által megadott információk elektronikus formában, a könyvtár honlapján lesznek elérhetők, olvashatók. Természetesen adatainak közzététele csak az Ön beleegyezésével történhet meg. Ehhez a mellékelt hozzájárulási nyilatkozat aláírása szükséges! Az aláírt nyilatkozatot személyesen, levélben, vagy a kérdőív űrlapján feltöltve (szkennelt formában) kérjük eljuttatni a könyvtárnak.
 
Az ehhez szükséges adatlap és hozzájárulási nyilatkozat kitölthető 2022. december 1-től online vagy személyesen a központi könyvtárban. (Érd, Hivatalnok u. 12.)
 
Szeretnénk a névtár szócikkeit fényképekkel illusztrálni, így kérjük, hogy küldjön magáról (akár digitálisan is) portréfotót.
 
Feltételek
 
Alapelvek, melyek alapján valaki bekerülhet a „ki kicsodába”:
 
Érdi és Érdhez kapcsolódó, 18 éven felüli személyek, akik a kultúra, a tudomány, a politika, az egészségügy, a sport területén figyelemre méltót alkottak, illetve a város szervezeti életében jelentős szerepet játszanak:
Továbbá érdi (itt született, itt lakó, hosszabb időt itt töltő) valamint maga által is vallottan Érdhez kötődő személyiségek:
Kérjük, hogy amennyiben már szerepelt kiadványunkban, nézze át adatait! Javítsa, bővítse azokat.
 
Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 12.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Felnőttkönyvtár
Érd, Hivatalnok utca 12.
23/365470/1
- Írjon nekünk emailt! -

NYITVATARTÁS
hétfő:10-19 óra
kedd:10-19 óra
szerda:ZÁRVA
csütörtök:10-18 óra
péntek:10-18 óra
szombat:8-12 óra
vasárnap:ZÁRVA