|
|
dokumentum típus: |
|
KÖNYV |
|
|
elsődleges szerző: |
|
Papp Rita |
|
|
szerzők és közreműködők: |
|
Papp Rita, Tóth Károly Sándor, Bordi Edit |
|
|
cím: |
|
A csontritkulás és étrendi kezelése : orvosi tanácsok, megelőzési és kezelési lehetőségek : étrendi ajánlások, receptek, táblázatok |
|
|
raktári jelzet: |
|
616 P 36 (616 P 36) |
|
|
szak: |
|
belgyógyászat |
|
|
megjelenési adatok: |
|
Budapest : Golden Book, cop. 1999 |
|
|
terjedelem: |
|
106 p. ill. 18x20 cm |
|
|
terjesztési adatok: |
|
ISBN 963-8232-74-9 fűzött : 1490,- Ft |
|
|
sorozat: |
|
Diétás szakácskönyvek, ISSN 1219-3879 |
|
|
|
|
| A dokumentum elérhetőségének lekérdezése folyamatban van... | |
|
|