Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  
Elérhetőségek
Nyitva tartás
Könyvajánló

Chesney, Marion:
Agatha Raisin és a feddhetetlen feleség
2014

M. C. Beaton hozta a formáját, egy újabb vicces, könnyed, szórakoztató, de egyben furfangos történettel ajándékozott meg bennünket. Agatha, a magánnyomozónő karaktere meghatározza a könyv hangulatát, egyesek még magukra is ismerhetnek bene, amely fokozhatja az olvasói élményt.
Agathanak éppen elege van már a veszélyes ügyekből, így örül annak, hogy elveszett állatokkal és féltékeny házastársakkal foglalkozhat. Ám egy kamaszlány eltűnési ügye komolyra fordul. Agatha, és új kollégája, a hetvenes éveiben lévő Phill, rábukkannak a lány holttestére. Ezzel párhuzamosan felkeresi Agathatát Mr. Smedley, a Smedley Elektronikai gyár igazgatója, aki féltékeny, és szeretné felbérelni a nyomozókat felesége gyanús viselkedése miatt. Agatha csapatával keresi a lány gyilkosát, és közben elkezdi a megfigyelést az állítólag kicsapongó nő után.
Váratlan fordulat követi az eseményeket, Mr. Smedleyt megmérgezik a gyárban. Természetesen a férfi titkárnője, Joyce lesz az elsőszámú gyanúsított, aki mint kiderül, viszonyt folytatott a főnökével. Rájönnek arra is, hogy Mrs. Smedley rendkívül bájos és jóindulatú teremtés, ellenben a férjével, aki egy zsarnok volt. Ő is segítséget kér Agathától, megbízza férje gyilkosának felkutatásával.
A szálak mindkét ügy esetében a Smedley gyárba vezetnek, de ekkor egy gyanúsított gyári dolgozó is halálát leli. Vajon van köze egymáshoz a három esetnek? Ki lehet a férj gyilkosa? A bájos feleség? A szeretője? Vagy talán egy dühödt, mérges gyári dolgozó? És a lány gyilkosa? Mi oka lehetett valakinek megölnie egy kamaszlányt?
Megtudják, ha kikölcsönzik M. C. Beaton könyveit a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Felnőtt részlegéből.

A dokumentumok címleírásának lekérdezése folyamatban van...

Összes ajánló

Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Érdi Lengyel-Magyar Kulturális Egyesület
Adószámunk: 18706330-1-13