Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  
Elérhetőségek
Nyitva tartás
Könyvajánló

Réti László:
Európa halála
Mit adunk fel a túlélésért?
2019

2050-ben járunk. Magyarország túl van egy újabb parlamenti választáson, és a miniszterelnöknek nincs könnyű dolga. Az országban lassan egymillió muzulmán vallású ember él, és közel a felük arab származású. A magyarok száma nyolcmillió alá csökkent.
 
Az Arab-félszigeten már fél évszázada matematikai modellekkel tervezik a jövőt. Semmi sem történhet úgy, hogy ne látnák előre.
 
Megérett az idő, hogy a Dinasztia lépjen.
 
Valami folyik a háttérben, de senki sem látja egészben a kirakós minden darabkáját.
 
Zsitvai László, a frissen kinevezett nemzetbiztonsági tanácsadó igyekszik úgy lavírozni, hogy minden az ő érdeke szerint alakuljon. Ezalatt az iszlám hitet felvett Siroki Mariann pszichológus egy olyan elméletet állít fel Budapesten, amely alapjaiban változtatja meg a terror elleni háborút. Ám a terroristák is változtatnak a taktikán, és a nőnek másodszor is meg kell találnia a megoldást.
 
A terror elleni háború tényleges színterén, az utcákon azonban egyre nagyobb a káosz. Hamza főhadnagy, a rendőrség mesterlövésze nem elvek és elméletek mentén dolgozik, hanem a kőkemény valóságba lép ki minden nap. És neki meg kell húznia a ravaszt.
 
A geopolitikai dilemmák egy házaspár mindennapjaiban is megjelennek, és az átlagember szintjén kell döntést hozniuk: hogyan tovább?
 
Meg kell-e hajolniuk a hatalom előtt?
 
Meg lehet-e változtatni a globális politikát?
 
Vagy egyszerűen csak a saját életüket kell menteniük?
 
Mert másra talán nincs is lehetőség...
 

Réti László azokat a problémákat feszegeti letehetetlenül izgalmas bestsellerében, amelyek napról napra egyre erősebben határozzák meg mindennapjainkat, jövőnket.

A dokumentumok címleírásának lekérdezése folyamatban van...

Összes ajánló

Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Érdi Lengyel-Magyar Kulturális Egyesület
Adószámunk: 18706330-1-13