Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  
Elérhetőségek
Nyitva tartás
Könyvajánló gyerekeknek

Lee, Susy Cat:
Forró csoki és Mona Lisa
2011

Ha szereted Meg Cabot stílusát, akkor ez a könyv neked való. Humoros, fondorlatos és kifejezetten fiataloknak íródott.
Adott egy angol gimi, ahol csupa művészpalánta tanul, a világ minden pontjáról. Ide jár a magyar felmenőkkel büszkélkedő Janka Snow is. A festészet szakos leányzó a téli szünetben szakmai gyakorlatra készül, ahol egy számára eddig idegen környezetben, tőle távol álló munkát kell végeznie, tanára javaslatára. Évfolyamtársaival nem csak gyakorlatukat kell teljesíteniük a szünetben, de segíteniük kell a kastély tulajdonosának is, hogy az épület ne kerüljön eladásra…no, de nem árulom el, hogy mennyi titkot fedeznek még fel az elszánt tinik.
Olvassátok el, van egy olyan sejtésem, hogy nem fog csalódást okozni! Bármilyen korosztálynak nyugodt szívvel ajánlom, kellemes olvasmány még így a nyári melegben is.
 
„Ha unod a sulit és tele van a gálatopánod mindennel, ha legszívesebben köddé válnál, vagy csak jólesne egy kis nevetés...
Végy egy gimit, adj hozzá diákokat, fûszerezd meg folyosón ordibálással, várban bujkálással, komisz macskával, bohókás öreg Lorddal, férfias kakaskodással, gyönyörû ruhákkal, végül egy éjkék szempárral.
Hevítsd a helyzetet forráspontig több ízben. Az így elkészült étket (eme könyvet) fogyaszthatod reggelire, ebédre, csak úgy nassolásként, szívfájdalomra, vagy gyomorrontás esetén orvosságként...
Csak ne felejts el elegendõ forró csokit és egy jó meleg takarót magadhoz venni olvasás elõtt!”

Szatmáry Éva

A dokumentumok címleírásának lekérdezése folyamatban van...

Összes ajánló

Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Érdi Lengyel-Magyar Kulturális Egyesület
Adószámunk: 18706330-1-13