Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  
Elérhetőségek
Nyitva tartás
Könyvajánló gyerekeknek

Kerstin Gier:
Rubinvörös
Időtlen szerelem
2010

Te mit tennél, ha egy nap hirtelen a múltban találnád magad, minden előzetes figyelmeztetés nélkül?
Gwen egész életében különleges akart lenni, mint unokatestvére Charlotte, aki örökölte az időutazáshoz szükséges gént. A lányt születésétől arra készítették fel, hogy 16 éves korában működésbe lép nála a gén, és onnantól fogva képes lesz utazni az időben. Azonban mindenki nagy meglepetésére nem Charlotte tűnik el a múltban, hanem Gwendolyn, aki nemhogy nincs erre felkészítve, de eddig előle is gondosan titkolták, hogy mégis hogyan működik ez az egész. A váratlan esemény ráadásul elindít egy folyamatot, amely során a család egyre furcsább és meglepőbb titkaira derül fény.
A tinédzser leányzó életét még bonyolítja idegesítő és arrogáns társa is, Gideon, akivel a küldetéseket kell teljesítenie. Eltűnt rokonok, egy ellopott kronográf, egy ártatlannak tűnő gróf és sok más furcsaság…
Az Időtlen szerelem minden kötete izgalmas és fordulatokkal teli kaland az olvasó számára, némi szerelemmel tarkítva. A Vörös pöttyös könyvekhez méltóan ez a könyv is magával ragadó és letehetetlen. Végig csak sejteti a rejtőzködő titkokat, de sosem utal rá egyértelműen, nehogy az olvasó biztos lehessen a dolgában. Egyszerre bosszantó és izgalmas. Utalásokat tesz olyan eseményekre, amelyeket majd csak a folytatásban következnek be, de ez se rettentsen el senkit az olvasásától, az Azúrkék is ugyanilyen izgalmas lesz, mint ez.
14 éves kortól ajánlott regény, a kiadó szerint, és én is ettől a kortól ajánlanám az olvasni vágyók figyelmébe.

Szatmáry Éva

A dokumentumok címleírásának lekérdezése folyamatban van...

Összes ajánló

Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Érdi Lengyel-Magyar Kulturális Egyesület
Adószámunk: 18706330-1-13