Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  
Elérhetőségek
Nyitva tartás
Könyvajánló

Szoó Judit:
Kilófaló lakomák
0-24 óráig fogyókúra idején ...
2010

Fogyókúra. Egészséges táplálkozás. Életmódváltás. Hívószavak, melyek a felnőtt emberek túlnyomó részét foglalkoztatják, rendszeresen kihívások elé állítják.
A könyvtárnyi szakirodalomban fulladozunk mindannyian, azok akik szeretnék életüket megváltoztatni. Segítségükkel (újabb és újabb „tuti” elmélettel) nekigyürkőzünk, illúziókat kergetünk, de mi, akik generációkon keresztül sajátosan „magyaros” ízléssel és étkezési szokásokkal bírunk, csak rövid ideig lehetünk boldogok. Öt, tíz, húsz, ötven kilótól megszabadúlva másnap (jó, lehet, hogy egy hónapig is bírjuk) csak egy sütit, majd egyre többet megengedünk magunknak. És persze mindaz, amit néhány gyötrelmes hét (hónap) munkája során elértünk, pillanatok alatt elillan. Marad a régi, sokkal nagyobb méretű ruha és az örök vágyakozás a vékonyabb és egészségesebb test után.
Csakhogy!
Szeretném önt, kedves olvasó ismét egy „fantasztikus” ígérettel gazdagítani!(Én már kísérletezek!) Szoó Judit Kilófaló lakomák (előzménye Kilófaló finomságok) című könyve ismét felcsillantja az esélyt. Felkínálja: nem kell lemondani sem a süteményekről, sem a lakomákról. Évek alatt kikísérletezett alapanyagokkal és módszerekkel előállítható akár a „kilófaló” lángos és Rigó Jancsi is. A recepteket dietetikus szakember ellenőrizte és véleményezte.
 
Szoó Judit, a könyv írója, háromgyerekes, 30 kg súlyfelesleget cipelő, önkritikus anyuka volt, aki nagyon szerette az édességet és a finom ételeket. Ezentúl fossza meg magát az evés minden örömétől és csak nézze, ahogyan családja falja a finom falatokat?
Úgy döntött, ez így nem mehet tovább. Amellett, hogy kereste és alkalmazta az energiaszegény ételeket, ő maga is elkezdett a konyhában kísérletezgetni. Tapasztalatait megosztotta másokkal is egy hobby-weboldalon és gyorsan kiderült, nagyon sok sorstársa van. A levelek, gratulációk pedig csak záporoztak ..És megszülettek a könyvek.
 

Bencsik Ildikó

A dokumentumok címleírásának lekérdezése folyamatban van...

Összes ajánló

Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Érdi Lengyel-Magyar Kulturális Egyesület
Adószámunk: 18706330-1-13