Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  
Elérhetőségek
Nyitva tartás
Folyóirat ajánló

Gramofon

Ismét új taggal gyarapodott a Zenei Könyvtár állománya! 2010 nyarától megtalálhatóak nálunk a Gramofon : Klasszikus és Jazz című lap számai is. Negyedévente megjelenő, színes zenei folyóiratról van szó, amely, mint az alcíme is mutatja, a klasszikus és a jazz zene világában kalandozik. Tartalmaz interjúkat (a nyári szám pl. Bobby McFerrinnel, aki a jazz műfaj egyik legnagyobb egyénisége, énekes, karmester, ő jegyzi a szinte mindenki által ismert „Don’t worry, be happy” c. dalt, és aki augusztusban két koncertet ad Magyarországon, – vagy ugyanitt Anoushka Shankarral, a legendás Ravi Shankar lányával, – vagy szintén ugyanitt Balázs Gáborral, a jelenleg legismertebb magyar filmek Balázs Béla-díjas hangmérnökével), de megismertet bennünket a témakör legújabb megjelenésű lemezeivel, zenés filmjeivel is. Kínál nekünk zenei eseményeket, koncerteket, fesztiválokat. Az aktuális számból megtudhatunk pl. minden fontos adatot a Budapesti Fesztiválzenekar 2010-2011-es évadra szóló bérleteiről, hogy mikor, hol, és milyen programokat vonultat fel az idei, XIII. Zsidó Nyári Fesztivál, hogy a világ egyik legjobb jazzgitárosa, Pat Metheny ismét hazánkba látogat, vagy hogy a Veszprémi Ünnepi Játékok vendége lesz José Cura és Chick Corea is.
Szórakoztató, érdekes, változatos olvasmány sok-sok praktikus információval, ajánlom minden zenét kedvelő olvasónk figyelmébe!
 
Szintén a Zenei Könyvtárban helyeztük el a FolkMagazin 2009-es és 2008-as számait, érdeklődés esetén a legújabb számok is megtalálhatóak lesznek itt.
 
Mindkét lap számai – könyvtárunk folyóirat kölcsönzési szabályainak megfelelően – kölcsönözhetőek.

Nida Judit

Összes ajánló

Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Érdi Lengyel-Magyar Kulturális Egyesület
Adószámunk: 18706330-1-13