Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  
Elérhetőségek
Nyitva tartás
Folyóirat ajánló

Indóház

Mit mond önnek ez a szó, hogy indóház? Eszébe jut-e hogy eredetileg ez a nyelvújítás korából származó szó jelentette volna számunkra a vonatra történő fölszállás lehetőségét! De ma már az állomásra, pályaudvarra megyünk, ha vonattal utazunk.
Mégis bekerült ismét a köztudatba a szó: az Indóház című folyóirat révén. Könyvtárunkban is megtalálhatja most már ezt a havilapot, azok is szívesen forgatják, akik szinte soha nem utaznak vonattal, nem "mozdonyrajongók". Mert ahogy olvasgatom, az derül ki számomra, hogy vannak ilyen emberek is, sőt, vannak, akik a vasúti közlekedésnek bizonyos ágaival (pl. kisvasutak, hajtányok) foglalkoznak!
A lap rovatai megmutatják a témákat: Nagyvasút, Virtuális vasút, Városi vasút, Kisvasút, Modellvasút, Kitérő, Postavonat. A T. Hámori Ferenc főszerkesztő által vezetett csapat kiváló munkát végez! A szép, színes fotókkal illusztrált lapban a komoly szakcikkektől kezdve az emberi sorsokat bemutató riportokig, a játékon keresztül átfogja a vasúti közlekedés témáját!
Keresse meg Ön is a könyvtárban a lapot, üljön a virtuális vasútra!

Bazsóné Megyes Klára

Összes ajánló

Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Érdi Lengyel-Magyar Kulturális Egyesület
Adószámunk: 18706330-1-13