Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  
Elérhetőségek
Nyitva tartás
VERSELŐ FOTÓK avagy kedvenc versem fényképen

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár 2023. január 16-tól VERSELŐ FOTÓK címmel fényképészeti kihívást hirdet, melyre korosztálytól függetlenül minden érdeklődő jelentkezését várja. A kihívás során magyar költők 1-1 verse alapján készített fényképet várunk, művészi környezetben megjelenítve. Elfogadunk színes és/vagy fekete-fehér fényképet vagy akár montázst is 3500 PX javasolt szélességben.
 
A pályázaton történő részvétel ingyenes, nevezési, regisztrációs díj nincs.
 
A részvételi szándékot és az elkészült Pályamunkákat címmel és jeligével ellátva a http://csukalib.hu oldalon, a pályázati felhívás alatti jelentkezési lap kitöltésével, valamint 16 év alatti jelentkezők esetén szülői/jótállói nyilatkozat csatolásával együtt tudjuk elfogadni.
 
A képek beküldői egyben hozzájárulnak, hogy a Csuka Zoltán Városi Könyvtár az elkészült Pályamunkákat kezelje, honlapján és közösségi oldalain megjelenítse, a könyvtárban kiállítsa, valamint helytörténeti gyűjteményében megőrizze. A pályázó a Pályázat beküldésével kifejezetten kijelenti, hogy az általa készített, illetve Pályázatként beküldött fényképek más személy jogát (legyen az szerzői vagy egyéb) vagy jogos érdekét nem sértik. Ha a Pályázat mégis más jogát vagy jogos érdekét sérti, a Könyvtár fenntartja a jogot, hogy a beküldött pályázatot törli, és a beküldött Pályaművet, valamint a pályázót a Pályázatból kizárja.
 
Beküldési határidő: 2023. augusztus 31.
 
A fotópályázat elbírálása és a díjnyertes pályamunkák kiválasztása kétféle úton történik majd:


A díjátadóra 2023. októberében kerül sor, az Országos Könyvtári Napok keretében. A pontos dátumról minden részvevőt időben értesítünk. Az eseményen képi- és hanganyag rögzítésre is sor kerülhet!

Formai követelmények:
Technikai információk:
Hiánypótlásra, változtatásra a feltöltést követően nincs lehetőség. A határidő után leadott pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni.
 
Jó szórakozást kívánunk!
 
JELENTKEZÉSI LAP

 
Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 12.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Érdi Lengyel-Magyar Kulturális Egyesület
Adószámunk: 18706330-1-13