Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  
Elérhetőségek
Nyitva tartás
ÉRD 40 felhívás

2019 januárjában ünnepeljük Érd városi rangra emelkedésének 40. évfordulóját. Ebből az alkalomból városszerte kerülnek megrendezésre különféle események, könyvtárunkban az egész évet e jeles esemény köré szervezzük.
 
A Csuka Zoltán Városi Könyvtár januártól decemberig tartó, 2 fordulóból álló ingyenes programsorozata különféle feladatokkal, foglalkozássokkal és rendezvényekkel várja Olvasóit. A játékos feladatokra családok, maximum 4-5 fős baráti társaságok jelentkezését várjuk, de az egyéni indulókat is szívesen fogadjuk. A feladatokat életkortól függetlenül teljesíthetik mindazok, akik saját jogon vagy csapatuk bármely tagja révén rendelkeznek valamelyik részlegünkbe szóló érvényes tagsággal, valamint elfogadták a könyvtár Adatkezelési Tájékoztatóját. A játék feltétele a hiánytalanul, olvashatóan kitöltött jelentkezési lap, illetve 16 éves kor alatti résztvevők (csapattagok) esetén, kiegészítő nyilatkozat leadása.
Az indulók (egyének vagy csapatok) olvasójegyük alapján kerülnek azonosításra, így azt minden alkalommal kérjük feltüntetni! A jelentkezések, és a feladatmegoldások januártól adhatók le személyesen vagy honlapunkon keresztül!
 
Folyamatos csatlakozási lehetőséget biztosítunk az év közben kedvet kapó indulóink számára is. Az egyes feladatok teljesítése nincs külön határidőhöz kötve: egyesével, vagy akár többet összegyűjtve is leadhatóak/beküldhetők legkésőbb szeptember 20-ig, de utólagos javításra nincs lehetőség.
 
Az év során megrendezésre kerülő és a programsorozatunk részeként meghirdetett rendezvényeinken, a részvétel nem kötelező, de plusz pontot ér, melyet egy selfi-vel lehet igazolni!
 
Az első forduló zárására októberben kerül sor, a pontos dátumról értesítjük a résztvevőket.
 
Ezt követően kerül meghirdetésre év végéig tartó fotómontázs pályázatunk, melynek részleteiről később adunk tájékoztatást.
 
Jó munkát, kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek!

 

Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Érdi Lengyel-Magyar Kulturális Egyesület
Adószámunk: 18706330-1-13