Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  Zenei Könyvtár
Elérhetőségek
Nyitva tartás
Újdonságok a Zenei Könyvtárban

                 
A kis kedvencek titkos élete

Vajon mit csinálnak kis kedvenceink, amíg mi dolgozunk vagy iskolában vagyunk? Többnyire szundikálnak, és várják, hogy a gazdi hazaérkezzen. De vannak különleges napok: Max, a kis foltos kutya „testvért” kap: Duke-ot, a szőrös óriást, aki lassan kezdi kiszorítani őt a lakásból. Duke az első közös kutyasétáltatáson álnok tervet eszel ki, de mindketten bajba kerülnek. Hogyan menekülhetnek meg a sintérkocsiból? És vajon hazatalálnak-e, vagy segítőkre van szükségük? Max barátai, élükön Gigivel, a szemközti házban lakó kis szépséggel keresésükre indulnak, és Max és Duke is kénytelenek abbahagyni az ellenségeskedést, ha újra látni szeretnék gazdijukat.

A dokumentumok címleírásának lekérdezése folyamatban van...
Az ember, akit Ovénak hívnak

Svédországban az utóbbi évek egyik legnagyobb példányszámban eladott könyveként tartják számon Az ember, akit Ovénak hívnak című regényt. Fredrik Backman műve 2012-ben jelent meg Svédországban, és várható volt, hogy előbb- utóbb megfilmesítik. Ove, a magának való, barátságtalan frissnyugdíjas kedvenc szabadidős tevékenysége, hogy beleköt embertársaiba, amikor meg éppen nem, akkor megölni készül magát, hogy újra találkozhasson szeretett feleségével, Sonjával. Ezt a rutint borítja fel a szomszédba költöző iráni család, különösen a feleség, akit nem riaszt el Ove mogorvasága, sőt barátokká válnak, akik mindenben számíthatnak egymásra. Drámai történet, sok nevetéssel.

A dokumentumok címleírásának lekérdezése folyamatban van...
Legendás állatok és megfigyelésük

1926, New York. Göthe Salamander, a varázsbestiák szakértője egyéves kutatómunka után alig száll le a londoni óceánjáróról, egy véletlen folytán bőröndjéből kiszabadul néhány furcsa lény. Éppen akkor, amikor a városban egy fékezhetetlen, mágikus varázserő pusztít és öl. Salamander, egy frissen kirúgott auror és testvére, valamint egy mugli próbálja egyszerre visszagyűjteni a legendás állatokat és bebizonyítani, hogy nem ők garázdálkodnak. Ráadásul ha nem sikerül megfékezni az obskurust, lelepleződik a varázsvilág, és kitör a háború a muglik és a varázslók között.

A dokumentumok címleírásának lekérdezése folyamatban van...
További újdonságok a Felnőtt- és Gyermekkönyvtárban
A Zenei Könyvtár újdonságai
 
Korábbi újdonságok
Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Zenei Könyvtár
Érd, Alsó utca 27.
23/524070
- Írjon nekünk emailt! -

NYITVATARTÁS:
hétfő:ZÁRVA
kedd:10-18 óra
szerda:ZÁRVA
csütörtök:ZÁRVA
péntek:9-17 óra
szombat:ZÁRVA
vasárnap:ZÁRVA
24,7°C
derült