Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  Felnőttkönyvtár
Elérhetőségek
Nyitva tartás
Tematikus könyvválogatás a Felnőttkönyvtárban

Könyvválogatás a testi-lelki felfrissülés jegyében
 
A „Tematikus könyvválogatás a könyvtárban” kezdeményezésünk évek óta jól működik. Az olvasóink szeretik ezeket a kiemeléseket, örömmel kölcsönzik a bejárattal szembeni forgóállványra kihelyezett könyveket.
Évről évre igyekszünk új ötletekkel előállni, 2017-ben a „Világjáró könyvválogatóval” színesítjük a palettát. Két hetente frissülő könyvkiemeléssel várjuk az érdeklődőket a Felnőttkönyvtárban.
Liddon, Angela
Ragyoj!

Angela szakácskönyve több mint száz ínycsiklandó, teljes értékű receptet tartalmaz az újragondolt klasszikusoktól kezdve – amelyeket a húsevők is szeretni fognak – a friss és ötletes, ízekben gazdag fogásokig. A Ragyogj! című könyv számos receptet tartalmaz a különféle ételallergiában szenvedőknek, több mint kilencven gluténmentes recept, és rengeteg szójamentes, dió- és mogyoróféle-mentes, cukormentes és gabonamentes változat is található benne.

A dokumentumok címleírásának lekérdezése folyamatban van...
Ábrahám-Hörömpő Andrea
Lélekmozaikok

A személyiség-és spirituális fejlődés szakaszainak ismeretében jobban megismerjük Önmagunkat és másokat. Olyan összefüggéseket értünk meg, amelyeknek köszönhetően könnyebben teremtünk egyensúlyt életünk négy fő területén: kapcsolatainkban, munkánkban, pénzügyeinkben és egészségünkben. Hozzásegít, hogy hatékonyabban működtessük a vonzás törvényét, így álmaink és céljaink is könnyebben válnak valóra.

A dokumentumok címleírásának lekérdezése folyamatban van...
Sandjon, Chantal-Fleur
Karcsúsító turmixkok

A természetes energiaitalok, turmixok, smoothie-k a segítségével gyorsan megszabadulhat a felesleges kilóktól és újult erőre tehet szert. Ebben a könyvben megtalál minden háttérinformációt a turmixok méregtelenítő és karcsúsító hatásáról. Megismerheti a természet csodafegyvereit: a zöldség- és gyümölcsféléket, magvakat és szuperételeket.

A dokumentumok címleírásának lekérdezése folyamatban van...
Khalsa, Shakta Kaur
Kundalini-jóga

Tárd fel a benned rejlő képességeket ezzel az egész életedet megváltoztató gyakorlatsorozattal! Ez a jógakönyv nem világtól elfordult remetéknek és önsanyargató jógiknak íródott, hanem átlagembereknek, akik boldogabban és egészségesebben szeretnének élni, harmóniában a világgal. A kundalini jóga hatékony, eredményes gyakorlatait könnyű beilleszteni a mindennapokba. Nem kell hozzá tökéletes fizikai állapot vagy valamiféle különleges hitrendszer elfogadása. A kundalini érted dolgozik, neked nem kell mást tenned, mint lélegezni és mozogni... Shakta Kaur Khalsa jógamester és író segítségével megtapasztalhatod a mélyebb érzéseket és a magasabb tudatosságot, megváltoztathatod és gazdagíthatod az életed.

A dokumentumok címleírásának lekérdezése folyamatban van...
Guiliano, Mireille
A farncia nők nem híznak

Tényleg le lehet fogyni a pezsgőtől? Kenyér, bor és csokoládé - lehet bűntudat nélkül vétkezni? Ez az étvágygerjesztő, szemléletmód-alakító könyv, amely humoros és bölcs tanácsokkal, követhető és meggyőző érvekkel hat a női szívekre, nem hétköznapi diétásrecept-gyűjtemény, nincsenek benne táblázatok, kalóriaszámítások, hiszen nem azt feszegeti, hogy mit tilos ennünk, hanem, hogy mit kell feltétlenül - bár mértékkel - kipróbálnunk. A mű olyan női titkokba avat be bennünket, hogy miként legyünk boldogok és soványak úgy, hogy még az élvezeteket is halmozzuk.

A dokumentumok címleírásának lekérdezése folyamatban van...

 
Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Felnőttkönyvtár
Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- Írjon nekünk emailt! -

NYITVATARTÁS:
hétfő:10-19 óra
kedd:10-19 óra
szerda:ZÁRVA
csütörtök:10-18 óra
péntek:10-18 óra
szombat:8-13 óra
vasárnap:ZÁRVA
9,0°C
derült