Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  Felnőttkönyvtár
Elérhetőségek
Nyitva tartás
Számítunk a véleményére

Kedves Olvasóink!
 
Nagyon köszönjük, hogy válaszoltak idáig megjelent mini-kérdőíveinkre, bízunk benne, hogy az ezután következőkkel is így teszik. Jelentős mértékben segítik ezzel munkánkat, hogy olyanná alakíthassuk könyvtárunkat, ami a lehető legjobban megfelel az Önök igényeinek.
 
1. Kivel találkozna legszívesebben könyvtárunkban?
Feltettük ezt a kérdést azért, hogy a 2017-es év programját az Önök kívánságainak megfelelően szervezhessük. Természetesen anyagi lehetőségeinken belül – hiszen van olyan művész, előadó, akinek a tiszteletdíja sajnos elérhetetlen számunkra.
Örömmel számolhatok be róla, hogy az Önök közül nagyon sokak által kért Szabó T. Annával, Lackfi Jánossal, Nyáry Krisztiánnal, sőt Hicsik Dórával is találkozhatnak majd az év folyamán a könyvtári programok keretében! Egész biztosan a vendégünk lesz ősszel Sándor Anikó is.
 
2. Honnan szerez leggyakrabban könyvtárunkkal kapcsolatos információkat?
Bár nagyon sokféle úton-módon próbáljuk felvenni Önökkel a kapcsolatot, és tájékoztatni Önöket arról, mi történik könyvtárunkban, még így is sokszor kapunk olyan visszajelzést, hogy „én nem is tudtam róla”. Ezek számát igyekszünk minél kisebbre szorítani, tehát fontos nekünk a tájékoztató csatornák, utak hatékonyságának vizsgálata.
Felmérésünk értékelésekor azt tapasztaltuk, hogy a közvetlenül a könyvtárhoz, könyvtárosokhoz kapcsolódó tájékoztatási formák a legnépszerűbbek (a könyvtár szórólapjai, hírlevele, honlapja, plakátjai), ezek szinte egyforma kedveltségnek örvendenek, van, aki az egyiket, van, aki a másikat helyezi előtérbe. Kiemelten sok szavazatot kapott a könyvtárosokkal való beszélgetésekkor szerzett információszerzési forma, aminek mi nagyon örülünk. Kérdezzenek továbbra is bátran, beszélgessünk!
 
3. Mi a tapasztalata új könyveinkkel kapcsolatban?
A témakörben két kérdést tettünk fel. Az elsőre adott válaszaikból megtudtuk, Önök úgy érzik, hogy az új könyvekre vonatkozó kéréseiket mindig vagy általában teljesítjük. Köszönjük a visszajelzést, igyekszünk a jövőben is megfelelni elvárásaiknak.
A második kérdésnél, vagyis, hogy a bolti megjelenéstől számítva milyen gyorsan kerülnek kölcsönzésre a könyvek, szintén pozitív visszajelzést kaptunk, a válaszok azt mutatják, Önök elégedettek beszerzésünk, feldolgozásunk gyorsaságával. Többen jelezték, hogy bár új köteteink hamar kölcsönözhetőek, de a kis példányszám miatt csak később jutnak hozzá az újdonságokhoz. Ezen a problémán úgy tudunk segíteni, hogy a nagyon keresetté váló kötetek példányszámán igyekszünk utólag emelni, és így bár kicsi időeltolódással, de meg tudjuk gyorsítani az Önök kiszolgálását.

 

Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVA TARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Felnőttkönyvtár
Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- Írjon nekünk emailt! -

NYITVA TARTÁS:
hétfő:10-19 óra
kedd:10-19 óra
szerda:ZÁRVA
csütörtök:10-18 óra
péntek:10-18 óra
szombat:8-13 óra
vasárnap:ZÁRVA
9,0°C
nagyrészt felhős