Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd  
Elérhetőségek
Nyitva tartás
Ez történt...
Búcsúlevél 2012.03.08.
 
Kedves Olvasó! Kedves Barátom!
 
Búcsúlevelet írok Önnek, bár lehet, hogy személyesen nem is találkoztunk! Azt hiszem azonban, hogy a legtöbb látogatónk, olvasónk ismert engem és én is sokakat ismertem személyesen.
A búcsú arról szól, hogy 2012. március 9-étől nyugdíjas vagyok, legfeljebb látogatóként fogunk találkozni a könyvtárban.
1988 óta dolgoztam itt, kezdetben igazgatóhelyettesként, 1997 óta pedig igazgatóként. Tehát a „munkás” életem nagy része ide köt. De ide köt az a szeretet, lelkesedés is, amivel végeztem a könyvtárosi munkámat! Pedagógusi vénámat és diplomámat is igyekeztem hasznosítani, de a szakma minden ágát, területét szívesen műveltem.
Átéltem az elektronizációt, az internet betörését, a szakma átalakulását. Azt gondolom, az olvasók, látogatók igénye is sokat változott ezen idő alatt, de egy valami nem változott: mindenki vágyik az emberi szóra, a kedvességre, a megértésre! És persze a pontos tájékoztatásra, a magas szintű könyvtárosi munkára. Én magam is igyekeztem ezt így tenni, és kollégáimat is erre bíztattam, lelkesítettem, késztettem.
Remélem, Ön is úgy látja, hogy ez a munkám eredményes volt!
Biztos vagyok abban, hogy a könyvtár munkatársai változatlan lelkesedéssel, szakmai hozzáértéssel, mély műveltségi alapokkal végzik ezután is a munkájukat. Kívánok nekik sok olvasót, látogatót, megfelelő pénzügyi feltételeket, kitartást, pozitív hozzáállást! És kívánok Nekik, az új igazgatónak, és persze elsősorban Önöknek egy új könyvtárépületet, sokkal jobb körülményeket!
Látogasson bennünket minél gyakrabban, éljen az általunk nyújtott lehetőségekkel!
És kérem, tartson meg jó emlékezetében!
 
Bazsóné Megyes Klára
leköszönő könyvtárigazgató
 
Bazsóné Megyes Klára

  KÉPTÁR

Nyugdíjas búcsúztató – Bazsóné Megyes Klára
2012.03.28.
Tovább...
További képtárak

Új hozzászólás:

További bejegyzések 
Csuka Zoltán
Városi Könyvtár

Érd, Hivatalnok utca 14.
23/365470/1
- www.csukalib.hu -
- Írjon nekünk emailt! -
NYITVATARTÁS
Adószámunk: 15566991-1-13
SZJA 1%
Érdi Lengyel-Magyar Kulturális Egyesület
Adószámunk: 18706330-1-13
17,2°C
derült